El crim cibernètic mou avui dia més diners que el tràfic de drogues.

El crim cibernètic mou avui dia més diners que el tràfic de drogues. Fa 50 anys ningú es plantejava obrir un negoci sense tenir-lo assegurat contra Incendis. Avui dia ningú entendria iniciar una activitat sense una assegurança de Responsabilitat Civil.

Però estem parlant dels riscos d’un món analògic i no pensem en els riscos del món digital: avui, cap empresa funciona sense aplicacions informàtiques, sense connexions a altres equips, sense Internet, sense correu electrònic, sense transmissió instantània de la informació…ja som tot digitals.

I, ¿què passa en el món digital?

Els delinqüents ja ho saben. De fet estan desplaçant el seu “modus operandi” a les noves tecnologies i…nosaltres no en percebem l’autèntic perill.

El simple fet de tenir una bretxa de seguretat ocasiona una responsabilitat civil i legal. Encara que tingui implicacions de protecció de dades, que també estan coberts, es produeixen extorsions, pèrdues de beneficis…Però el més important és que en el moment que tens una bretxa, estàs incorrent en uns costos, entre altres coses, perquè en la majoria dels casos es triga molt a descobrir-ho.

Les empreses petites són les que tenen més risc. Pensen que com són petites no els hi passarà res i la realitat és tot el contrari, doncs la seva mida les fa molt vulnerables i és més fàcil obtenir dades d’elles que d’una Movistar o d’una Repsol.

Sigui quina sigui la teva postura, et podem informar sobre com et pots protegir i és molt més econòmic del que et penses.

Si et preocupa els danys que un delicte informàtic pugui ocasionar als teus equips, fica’t en contacte amb nosaltres.

Per a més informació truca a 973 727 072 (Pregunta per Ramón de Urquía)