Qui ha tingut a prop un  familiar dependent o coneix algú en aquesta situació, sap com n’és d’important poder disposar d’una bona atenció. Les companyies d’assegurances se n’han adonat i han llançat ja assegurances específiques per aquestes situacions: L’assegurança de Dependència.

Aquesta assegurança és encara desconeguda per a la majoria de la població. És especialment interessant per als “singles”, persones que viuen soles i els preocupa com seran ateses en cas de dependència severa o gran dependència. Per a les persones amb antecedents familiars de dependència. Però també a la resta de persones, doncs es cobreix tant la dependència derivada per accident com per malaltia i a ambdues coses hi som tots exposats.

Si tenim ja contractada una assegurança de dependència, recorda que les primes que paguis por aquesta assegurança són deduïbles de l’IRPF.