Algunes companyies estan incloent a les seves pòlisses de llar una ampliació referent als electrodomèstics. Fins ara, quan se n’espatllava un no hi havia cobertura, excepte si la causa del dany era una sobrecàrrega elèctrica, però no si era per una avaria mecànica.

Mitjançant aquesta ampliació de cobertura, es pretén cobrir l’avaria mecànica, elèctrica o electrònica de peces, que pugui impedir que els electrodomèstics de línia blanca* funcionin de manera correcta, segons les especificacions del fabricant.

En funció de la companyia, s’assumirà el cost del desplaçament, de les 3 primeres hores de mà d’obra i dels materials utilitzats en la reparació de l’electrodomèstic, amb els reparadors prèviament autoritzats per la companyia.

Per a consultes/informació sobre el tema,  truca al 973 727 072 ext. 115 (Pregunta per Marisa Barberà). 

*Són electrodomèstics de línia blanca: Rentadora i/o assecadora, renta-vaixelles, cuina elèctrica o vitroceràmica, frigorífic, nevera, refrigerador o congelador, forn i/o microones i campana extractora.