COM FEM SERVIR EL ASSEGURANÇA D’ASSISTÈNCIA EN VIATGE ELS ESPANYOLS?

 

Segons recents estudis publicats per l’asseguradora americana Metlife i per Europe Assistance, els espanyols fem servir poc l’assegurança d’assistència en viatge, especialment per dins d’Espanya. En aquest tipus de viatges, el 91% dels espanyols no té en compte aquest tipus d’assegurança, usant-ho majoritàriament per a l’ús de la grua de l’automòbil.

En canvi, quan viatgem a l’estranger, el 40% dels espanyols contracta una assegurança, un 15% més dels que ho feien fa 5 anys.

Per trams d’edat, els que més s’asseguren per aquest tipus d’assegurances són els joves entre 25 i 34 anys (15,5%); els majors de 54 anys són els segons que més s’asseguren (10.7%); les persones entre 35 i 44 anys ho fan en un 9,9% i els que menys s’asseguren són els menors de 25 anys, amb un 1.5%.

També sembla que els homes (10%) s’asseguren més que les dones (8%), mentre que per estat civil són les persones vídues que més contracten (20%), molt per davant dels casats (9,6%) i dels solters, separat o divorciats (5,6%)