EL DIA MINIMUSICA DONA EL SALT EN UNA NOVA EDICIÓ.

El diumenge 2 d’abril, el Poble Espanyol de Barcelona acollirà una nova i renovada edició de “el dia minimúsica”. L’esdeveniment coproduït per minimúsica i Primavera Sound es trasllada després de quatre  edicions a aquest nou espai amb la determinació de fer un pas endavant i oferir una experiència innovadora al públic familiar.
Actualment ens trobem immersos en un canvi de paradigma social que afecta al món de l’educació, i aquest desafiament ve acompanyat d’obstacles que en massa ocasions dificulten passar temps de qualitat en família en aquest món en el qual vivim. “el dia minimúsica” vol recollir el testimoni i presenta una proposta que traspassa les fronteres de l’oci per recórrer diverses vies amb l’objectiu d’explorar les noves idees i tendències més interessants i reveladores en aquest terreny.

 

Un festival per a tota la família
“el dia minimúsica” transcendeix el fet musical i va molt més allà de la música en directe en la seva àmplia oferta de contingut, convertint-se en una proposta transversal. La importància d’una educació musical pràctica i diversa, el joc a l’aire lliure, passar temps de qualitat al costat dels sers estimats o portar una dieta variada i basada en una alimentació sostenible són alguns dels conceptes que impregnaran els diferents elements que conformen l’esdeveniment. Tota una filosofia i un estil de vida en família es posaran en pràctica al llarg de tot un dia.