Hola,

Hem estat parlant amb Marcel Cardeña i Mayoral, director general del Grup Intercerdanya i ens ha estat parlant sobre les seves assegurances de turisme actiu i per què han decidit comptar amb els serveis d’ Urquía & Bas per assegurar el seu negoci .

Intercerdanya és una de les empreses referents en el sector del turisme actiu a Espanya. Com et pots imaginar, l’esquí, dins dels esports d’aventura i turisme actiu, és un dels que més accidents pateix. Per això Intercerdanya, té molt clara la importància de tenir una assegurança fiable i que s’adapti a les seves necessitats.

Urquía & Bas – Quin tipus d’activitat desenvolupeu?

Intercerdanya – “Nosaltres ens caracteritzem per ser un grup d’empreses que treballem amb un mateix objectiu: fer de la pràctica de l’esquí una gran experiència. Treballem tant amb escolars com amb particulars durant tota la temporada. Sota el paraigua de la marca Intercerdanya són presents la nostra agència de viatges Tuiuiu, la nostra escola d’esquí, anomenada escola d’esquí de Llívia i el lloguer de material conegut com Camp Base “.

 

Urquía & Bas – Per què vau decidir assegurar-vos amb Urquía & Bas?

Intercerdanya – “Per el seu gran tracte i per les seves grans solucions. L’equip humà que hi ha darrera és formidable buscant sempre les millors solucions per als seus clients”.

Urquía & Bas – Què va succeir quan vau haver de fer servir l’assegurança?

Intercerdanya – “Res, simplement seguim el protocol establert i va seguir el seu curs. A dia d’avui no hem tingut cap problema”.

Urquía & Bas – Com va reaccionar Urquía & Bas referent a això?

Intercerdanya – “Sempre actuen solucionant les possibles incidències. Són persones properes disposades a solucionar les coses”.

Urquía & Bas – ¿recomanaríeu Urquía & Bas a un amic? Per què?

Intercerdanya – “Sens dubte, en el nostre cas sempre ens han donat resposta a les nostres necessitats. Els nostres clients són molt exigents i la nostra activitat porta implícit un risc. Treballem amb molt volum durant una època molt concentrada, la d’esquí, ja que com hem citat som tres empreses especialitzades en aquest esport. Per Urquía & Bas això mai ha suposat un problema “.

Esperem que t’hagi agradat aquesta entrevista a Intercerdanya, i recorda que si a tu et preocupa tant com a ells la seguretat del teu negoci i els teus clients pots sol·licitar-nos assessorament gratuït sobre assegurances aquí.

 

Salutacions.

Inma Mayoral