Fórum Willis Towers Watson Networks

Urquía & Bas va participar un cop més al Fòrum Willis Towers Watson Networks (WTWN), La vuitena edició es va celebrar en aquesta ocasió a la ciutat de Sevilla, els dies 27, 28 i 29 de setembre. Hi van assistir més de cent cinquanta participants, entre associats i acompanyants, representants d’asseguradores, ponents i convidats, així com tot l’equip de Willis Towers Watson Networks.

El Fòrum combina jornades de treball que permeten aprofundir en temàtiques sectorials, i activitats lúdiques que enforteixen els llaços entre els corredors associats, les companyies del panell i l’equip Willis Towers Watson Networks. L’acte d’inauguració va anar a càrrec de la presidenta del Consell General de Col·legis de Mediadors d’Espanya, Elena Jiménez d’Andrade, que va considerar a Willis Towers Watson Networks com una “aliança d’elit de corredors d’assegurances a Espanya”. Durant aquesta vuitena edició, les jornades de treball van oferir interessants exposicions de destacats líders de la comunicació com Ecequiel Barricart, director executiu de Youmedia i Victor Küppers, conegut coach i motivador excepcional que van parlar sobre el “Poder de la Marca” i “Viure amb Entusiasme “respectivament.

L’últim dia, es va premiar als corredors associats més destacats durant l’exercici 2016, entre els quals s’hagi Urquía & Bas.