LES CAVALCADES OMPLEN LES CIUTATS

La tarda – nit del 5 de gener se celebraran al nostre país milers de cavalcades de Reis. Aquests esdeveniments que reuneixen a centenars o milers de persones tenen una complexitat organitzativa important i té uns riscos que són susceptibles de ser assegurats.

 

El principal motiu és garantir la seguretat dels assistents: públic, comitiva, organitzadors, patges i Les seves Majestats. Les cobertures principals tenen a veure amb els danys, accidents, responsabilitat civil i cancel·lació de la cavalcada.

 

Referent a la cancel·lació és aconsellable assegurar l’esdeveniment davant qualsevol causa fora del control de l’organització com per exemple: fallades elèctriques, inclemències atmosfèriques que impedeixin celebrar  l’esdeveniment, o fins i tot que l’esdeveniment hagi de ser cancel·lat per causes com un dol nacional o un acte terrorista. Aquestes pòlisses també poden assegurar la pròpia incompareixença dels Reis Mags per causes alienes a la seva voluntat.

 

És responsabilitat de l’organització, en la majoria dels casos els ajuntaments i associacions, comptar amb l’assegurança apropiada perquè tot surti be la nit més màgica de l’any.

Consulta els nostres preus per a organització d’esdeveniments temporals AQUI.

Que els Reis Mags us portin molts regals